Kønig Advokater er altid på udkig efter stærke profiler, der kan supplere vores eksisterende team af dygtige, ambitiøse og engagerede medarbejdere.

Vi ansætter medarbejdere, der – foruden gode juridiske kvalifikationer – besidder kommerciel forståelse, kan kommunikere på et højt niveau og som formår at se muligheder for vores klienter. Derudover værdsætter vi medarbejdere, der kan sætte sig i klientens sted og yde værdiskabende rådgivning baseret på tillid, tilgængelighed og professionalitet.

Vi giver plads til vores medarbejderes ambitioner, og den enkelte medarbejder har stor indflydelse på sin egen professionelle og personlige udvikling.

For os er et godt arbejdsklima og en god virksomhedskultur helt afgørende. Kønig Advokater er derfor – trods travlhed og højt tempo – en arbejdsplads med en afslappet omgangstone, hvor vi værdsætter et stærkt fællesskab og sætter pris på sociale arrangementer.

Hos Kønig Advokater hylder vi princippet ”noget for noget“. For den rette og dygtige medarbejder vil der derfor være mulighed for særdeles gunstige ansættelsesvilkår og udviklingsmuligheder.

Ledige stillinger opslås løbende, men uopfordrede ansøgninger er altid velkomne. Du kan sende din ansøgning inklusiv CV og eksamensbevis til advokat Christian Zeeberg Madsen på czm@danlaw.dk.

Alle ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Ledige stillinger: