Som et led i en generel modernisering skifter Kønig Advokater pr. 1. juli 2018 visuel identitet og ændrer samtidig navn fra Kønig & Partnere Advokatfirma til Kønig Advokater.

”Navneskiftet og vores nye visuelle identitet skal understrege, hvad der i virkeligheden har kendetegnet os længe som advokatvirksomhed. Vi er en moderne advokatvirksomhed, der i de senere år har gennemgået en større udvikling. Samtidig er meget, som det altid har været – nemlig at vi baserer vores rådgivning på klassiske værdier som personligt engagement, fleksibilitet og tillid. Vi sætter en ære i at forstå vores klienters forretning, så vi kan fungere som en forretningsorienteret og effektiv samarbejdspartner, fastslår advokat Christian Zeeberg Madsen.”

Efter at have haft kontor i Amaliegade 22 i næsten 18 år, flyttede Kønig Advokater den 1. juli ind i nyistandsatte lokaler i en historisk ejendom i Amaliegade 35, København K. Kontoret er dermed beliggende i samme ejendom som Sø- og Handelsretten. Med flytningen er kontorarealet og faciliteter, herunder mødefaciliteter udvidet betydeligt, hvilket er til gavn for såvel klienter som kontorets medarbejdere.

print